2 thoughts on “AAPOD winner of July 20th 2014”

  1. Hei og gratuler med et flott bilde på AAPOD. Jeg er fra Norge så jeg skriver på norsk. Jeg ser du har brukt Canon og IDAS LPS-P2 filter. Er det det kamera monterte filteret, “clip in”, du har brukt. Jeg har også en 80mm Esprit og etter det jeg har skjønt er “clip in” filtre eneste muligheten hvis en bruker field flattneren.

    Erik G

  2. Tack Erik!
    Ja det är ett “clip in” filter. Hade gärna skaffat ett mera generellt filter men som du säger verkar det svårare om man använder field flatteren. Får se vad det finns för möjligheter den dagen jag får råd att gå över till CCD (de där Sony ICX-sensorerna skulle jag inte tacka nej till i dagsläget 🙂 ).

    Peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *